BMW szerviz

Tapasztalatunk

Műhelyünk 30 éves BMW-s tapasztalata (ezen belül 9 éves németországi BMW-gyári tapasztat) a garancia arra, hogy Magyarországon még nem megszokott precízitással, gondossággal javítjuk az autókat. A maximális minőség igényével végezzük mind az átvizsgálást, mind a javítást. Legyen szó akár időszaki, akár összetett szervizről.

Műszaki felmérés

Átnézzük a futóművet, a kipufogó-rendszert, a kormányművet, kiolvassuk a hibakódokat, sőt részletesebben is vizsgálódhatunk.

Computeres diagnosztika

Napjaink autóinak vizsgálatában elengedhetetlen a számítógépes diagnosztika; szervizünk ezért modern eszközökkel van ellátva.

Fékrendszer javítás

A tökéletes fék a biztonságos közlekedés alapfeltétele. Szervizünkben ellenőrizzük és javítjuk a fékberendezéseket, és a fékrendszert.

Futómű javítás, ellenőrzés

Az úthibák és erőhatások miatt megváltozik a kerékösszetartás, utánfutás és dőlés. A helyes beállítás kritikusan fontos.

Kipufogó szerviz

A megfelelő kipufogórendszer azért fontos, hogy kis fogyasztás mellett a lehető legnagyobb teljesítményt adja át a motor a futóműnek.

Kuplung javítás, felújítás

A kuplungszerkezet javítását és cseréje mellett természetesen a kettőstömegű lendkerekek ellenőrzését és javítását is elvégezzük.

Lengéscsillapítók

Lengéscsillapítók tesztelésével és javításával is foglalkozunk annak érdekében, hogy a gumiabroncsok az úton maradjanak.

Motorjavítás, felújítás

Diesel- és benzinmotorok számítógépes diagnosztikája, teljes körű javítása garanciával és rövid határidővel.

Műszaki vizsga felkészítés

Az üzembiztosság próbája a műszaki vizsga. Elvégezzük a vizsgáztatásra való felkészítést és a vizsgáztatást is lebonyolítjuk.

Olajszerviz, karbantartás

A rendszeres (és minőségi olajjal történő) olajcsere szükséges ahhoz, hogy megelőzzük a motor idő előtti elhasználódását, javítását.

Részecske-szűrő

A részecskeszűrő eldugulása teljesítményvesztést eredményez, emellett a turbót is veszélyezteti. Mi gépi tisztítást végzünk rajta.

Sebességváltó javítás

Manuális és automata sebességváltók vizsgálata és javítása -hogy ne okozzon soha, semmilyen problémát a váltó pontatlansága.

Gyári szoftvert használunk

Szervizünkben ugyanazt a gyári szoftvert használjuk, amit a BMW is. Ezzel végezzük a diagnosztikát: a hibakód-kiolvásást és törlést.

Turbó javítás, felújítás

Turbó felújítás – javítás – csere, rövid határidőre, garanciával. Alvázszám alapján árajánlatot kérhet!

EGR tisztítás, javítás

EGR tisztítás – csere, garanciával. Tudta, hogyha nem működik tökéletesen az EGR szelep komoly kihatással van a motor működésére? Ellenőriztesse!

Ékszíjhajtás javítása

150.000 km megtétele után ajánlott a komplett ékszíjhajtást cserélni, elhasználódottságáról a motor indításakor nyikkanó- csikorgó hang árulkodik. Ellenőriztesse Ön is!

Váltó olajszerviz

Automata váltó olajcsere átáramlós öblítéses gépi eljárással.

Kedvező árakat nyújtunk

A független szervizekhez hasonlóan ugyanazokat a javításokat, melyeket a gyári szervizek végeznek, mi olcsóbban vegezzük el.

Barátságos légkör

Nem csak a tapasztalatunk miatt, hanem azért is, mert közvetlenebbek, barátságosabbak vagyunk a gyári BMW-szervizeknél.

Vezérlés javítása

Vezérműlánc csere kizárólag minőségi, gyári alkatrészekkel, garanciával. Alvázszám alapján árajánlatot kérhet!

Kedves látogató!

Szervizünk komoly számítógépes diagnoszikai rendszere, az általunk használt minőségi alkatrészek, és a 9 éves németországi BMW gyárban szerzett tapasztalatunk a garanciája, hogy nem csak megtaláljuk a hibát, de ki is fogjuk tudni javítani. Mégpedig úgy, hogy megkíméljük ügyfeleinket a hosszú várakozási időtől és a felesleges pénzköltéstől.


Éles Emil – Cégvezető
Fogaskerék Elkötelezettek vagyunk azért, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk.